بسم الله الرحمان الرحیم

ای دگرگون کننده دلها و دیده ها ، ای پیاپی آورنده روزها و شب ها و ای تحول آفرین در نفسها و حال ها، حال ما را به بهترین حال متحول گردان.

مبارک باد نوروز بر یکایک دانشگاهیان عزیز

مبارک باد سال نو که آغازش با رستاخیز  طبیعت و شکوفه و رویش و سبزه همراه است

سال گذشته را با رفع سوء تفاهمات و تعامل با جامعه جهانی آغاز کردیم و با مشارکت گسترده آحاد ملت در انتخاباتی سرنوشت ساز به پایان رساندیم و امسال را با تاکید بر اهمیت اقتصاد در شئون جامعه و اقتصاد مقاومتی آغاز می نماییم. دانشگاه ها، مراکز علمی و تحقیقاتی در تحقق اقتصاد مقاومتی و تکیه بر توانایی های درون زاد نقش اساسی دارند. با توجه به انتظار و تاکید رهبری معظم به "اقدام وعمل" انتظار می رود که تمام آحاد دانشگاهی کمر همت بسته و آستین بالا زنند. وظیفه دانشگاهیان  در تحقق شعار سال، استفاده بهینه از منابع و جلوگیری از تمام مظاهر اسراف و نیز پژوهش و درگیر شدن دانش پژوهان  در مشکلات مبتلا به  صنعت، اقتصاد، کشاورزی و کلیه شئون جامعه و ارائه راه حل های عالمانه برای حل این مشکلات و آموزش آنها به دانشجویان و تربیت فارغ التحصیلان کار آفرین می باشد. امید است در سال جدید به همت دانش پژوهان، اساتید، کارکنان و دانشجویان، دانشگاه ارومیه بتوانند رسالت خود را در توسعه و شکوفایی اقتصاد ملی به سرانجام مطلوبی برساند.

در پایان ضمن تبریک مجدد سال 1395 هجری شمسی، خویشتن و مسئولان دانشگاه را متعهد به فراهم نمودن محیطی پر نشاط، دین مدار، صداقت محور و شایسته سالار در دانشگاه می نماید.

شکر آن را که دگر بار رسیدی به بهار            بیخ نیکی بنشان و ره تحقیق بجوی

دکتر رحیم حب نقی