جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه ارومیه روز دوشنبه مورخه 98/10/23 برگزار شد در این جلسه که با حضور مسئولین دانشگاه و بنیاد شهید استان انجام شد. پس از تلاوت آیاتی از کلام ا... مجید اقای صالحی مدیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه ارومیه گزارش سال تحصیلی گذشته و اقدامات انجام یافته را ارائه کرد. بر این اساس برگزاری گردهمایی سالانه ، اردوی زیارتی مشهد مقدس ،جلسه هم اندیشی اساتید مشاور با دانشجویان گردهمایی مدیران ستاد شاهد منطقه ،تقدیر از دانشجویان ممتاز ، ارایه کلاسهای تقویتی ، اجرای طرح استاد مشاور، بررسی درخواستها در کمسیونهای مربوطه و ... از جمله اقدامات ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه در سال تحصیلی گذشته بوده است.

در این جلسه مهندس فعال رئیس بنیاد شهید – دکتر نظریانی قائم مقام ریاست دانشگاه -دکتر علیجو معاون فرهنگی دانشگاه – مهندس نیکخو معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید استان -  دکتر مظفری معاون آموزشی – دکتر مناف پور معاونت پشتیبانی و توسعه منابع انسانی ، طی سخنانی با ابراز تشکر و قدردانی از زحمات انجام یافته به تحلیل و ارزیابی نتایج فعالیتها و تعامل بیشتر بنیاد شهید و دانشگاه تاکید کردند.