مدیرکل دفتر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان گفت: دو سوم برگزیدگان چهارمین جشنواره ملی ایثار خارج از تهران بودند که می تواند نشانه مشارکت بیشتر استانها در این جشنواره و همچنین توزیع مناسب امکانات آموزشی و فرهنگی در کل کشور باشد.

به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، دکتر سید فرید الدین تقی زاده با اعلام اینکه از میان 15 برگزیده چهارمین جشنواره ملی ایثار 11 برگزیده از دانشگاه های خارج از استان تهران بودند گفت:از نظر توزیع مقاطع تحصیلی، در مقطع دکتری 7، در مقطع کارشناسی ارشد 4 و در مقطع کارشناسی نیز 4 دانشجو به عنوان برگزیده معرفی شدند.

وی افزود: در این دوره از جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار 112پرونده دانشجویان شاهد و ایثارگر از کلیه دانشگاه ها به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که تعداد 95 نفر حائز شرایط لازم بودند و در مجموع بررسی و امتیاز بندی کمیته ارزیابی، 15 نفر برگزیده نهایی که شامل 4 نفر در مقطع کارشناسی، 4 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و 7 نفر در مقطع دکتری از 5 گروه آموزشی از دانشگاه های سراسر کشور جهت تجلیل معرفی شدند.

گفتنی است چهارمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف معرفی و تجلیل از برترین های آموزشی و تحصیلی جامعه هدف طرح شاهد و ایجاد پویایی، تحرک و افزایش انگیزه تحصیلی با حضور حجت الاسلام و المسلمین شهیدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، دکتر مجتبی صدیقی معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان و برخی از معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزارت علوم، وزارت بهداشت، دانشگاه آزاد اسلامی، آموزش و پرورش و حوزه های علمیه به صورت مجازی در مجتمع فرهنگی عرفان برگزار شد.

اختتامیه چهارمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار با مشارکت دستگاه های آموزشی عضو طرح شاهد شامل وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش وپرورش، دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز مدیریت حوزه های علمیه برگزار شد و اسامی 15 برگزیده نهایی به شرح ذیل است:

پیش از معرفی برگزیدگان، دکترمنصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی تصویری تصریح کرد: خانواده شهدا یادگاران ایثارگرانی هستند که ایثارشان در تاریخ این سرزمین ماندگار شده است. کرونا بار دیگر نشان داد، مردم کشورمان هرگاه نیاز بوده از ایثار مال و جانشان پرهیز نداشته اند. در ادامه امیدوارم فرزندان شهدا به پیروی از حماسه سازی پدرانشان و با میراث داری از آن ها در حوزه علم هم خوش بدرخشند.

اسامی برگزیدگان نهایی وزارت علوم و تحقیقات و فناوری:

سیده ثریا محمودی، عباس دلیری، رضا قلی قشلاقی، فروغ غلامی، محمدجواد احمدزاده، مصطفی میهن دوست، مهدی آقایی، مهدی خالقی، سعید خسروی، مهناز زامیاد، هانیه حاجی شعبانیه، یگانه بایراقی زنوز، ابراهیم فیروزی مجنده، احسان شریفیان، سعید خسروی، حسام حسینی و خدیجه کاری برگزیدگان این بخش بودند.