بسیج ، چهل سال خدمت ، جهاد و شهادت

پنجم آذر 1398 همزمان با چهلمین سالگرد تأسیس بسیج به فرمان بنیان­گذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی(ره)، اعضاء شورای بسیج کارکنان دانشگاه ارومیه از مجموعه گلخانه­ای کشت زعفران به روش ایروپونیک بازدید کردند. این مجموعه با تلاش و پشتکار جناب آقای حسین پورعلی یکی از اعضاء شورای بسیج کارکنان دانشگاه ارومیه راه اندازی شده است. هم اکنون در این مجموعه ارزشمند چندین طرح تحقیقاتی تحت عناوین مختلف و در غالب پایان نامه­ های دانشجویان ارشد و دکتری در دست اجراء می­باشد.

بسیج کارکنان دانشگاه ارومیه بیش­تر، با انجام مکاتبات مختلف خواستار فعّالیت­های علمی و عملی شده بود. از جمله­ی این درخواست­ها می­توان به مکاتبات انجام شده با ریاست محترم دانشگاه در خصوص، کشت مزارع نمونه گل محمدی، بکارگیری متخصصین در آزمایشگاه مرکزی دانشگاه تحت غالب اردوهای جهادی، مکاتبه با معاونت محترم دانشجویی دانشگاه در خصوص بکارگیری کارشناسان متخصص این مجموعه در برنامه­های فرهنگی و فوق­برنامه­ها، مکاتبه با سازمان بسیج در خصوص راه اندازی آزمایشگاه سلول­های بنیادین .... اشاره کرد.