یازدهمین جلسه شهید دکتر مصطفی احمدی روشن - پایگاه شهید یعقوبی دانشگاه ارومیه طی سال 1398، مورخ 21/11/98 با حضور  14  نفر از اعضاء رأس ساعت  13.30 الی 15.30 در سالن جلسات آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ارومیه واقع در پردیس بین الملل برگزار گردید.

موضوع جلسه " وظیفه بسیج کارکنان در ترغیب مردم جهت شرکت در انتخابات و افزایش مشارکت عمومی ".

جهت شرکت در این جلسه از فرمانده محترم بسیج ادارات سپاه شهداء و فرمانده محترم حوزه مقاومت بسیج شهید باباساعی ادارات کل استان جناب آقای سرهنگ کاظمی و صدا و سیمای مرکز آذربایجان­غربی دعوت شده بود.

ابتدا آیات نور توسط آقای محمد حسین دنیادیده تلاوت و بیانات مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات توسط آقای دکتر بهنام حبیب زاده آذر قرائت گردید. آقای دکتر مهرداد اخگری در بخش پیام شهیدان، نیاش­های شهید چمران در لبنان را قرائت نمودند.

-با توجه به حذف بخش مربوط به وقایع، این جلسه آقای دکتر یونس شعاعی در خصوص نحوه آیین نگارش بمدت 10 دقیقه مطالبی ارائه نمودند.

در بخش کتابخوانی، اعضاء به معرفی کتب مطالعه شده از جمله : جنگل بارانی، شبکه­سازی ارتباط مؤثر و بهنگام، اعجاز قرآن، معنی درمانی، کف خیابان، فانوس­های معابر، بی من با ولی و مقالات مرتبط با سازمان پرداختند.

-ارزیابی: متأسفانه اعضاء شورا نسبت به کتاب­خوانی رغبت نشان نداده و این بخش یکی از بخش­های بازدارنده برای شرکت اعضاء در جلسات می­باشد.

با تو.جه به دستور تعیین شده، هریک از اعضاء در دو تایم 3 دقیقه­ای و 2 دقیقه­ای نظرات خود را به شرح زیر بیان داشتند:

-امروز با توجه به شرایط پیش آمده بعضی­ها به سیاه­نمایی روی آورده­اند. باید شرایطی فراهم گردد تا به سوالات و شبهات مطرح شده پاسخ منطقی داده شود.

-عدم وجود سازکار اعتراض جهت بهبود شرایط، نقض قوانین انجام شده، اشتباهات مدیریتی و .... ، یکی از نواقص جامعه ماست. بسیج می­بایست با درایت تمام به این عرصه ورود نماید.

-می­بایست کنش­ها و واکنش­های عمومی جامعه رصد گردد.

-می­بایست به  ظرفیت صدا و سیما در کیفیت انتخاب نمایندگان مجلس توجه ویژه شود. طی دوره­های قبل ازاین ظرفیت اصلاً استفاده نشده است و تبلیغات کاغذی تعیین کننده نتایج انتخابات بوده است.

-ابداع، پرداخت، اشاعه و دریافت چهار اصلی است که در جریان سازی باید به آن توجه شود.

-انتخابات در ایران عرصه تقابل بین باشعورها و بی­شعورهاست. بنابه گفته دشمنان این کشور، بی­شعورها رای می­دهند تا این وضعیت نابسامان مجلس ادامه یابد و در مقابل آنان می­توان گفت: با شعورها رای می­دهند تا کشور به ناامنی و چپاول دچار نشود. با تغییر نحوه ثبت نام و احراز شرایط برای افراد جهت ورود به عرصه انتخابات می­توان به داد قشر اول رسید.

-مابین عقلانیت و احساس مثبت، عامه مردم با احساس مثبت رای می­دهند. می­بایست امید و تلاش را در جامعه احیاء نموده و پیشرفت­های کشور را در سایه انقلاب اسلامی به عموم مردم رساند.

مصوبات جلسه :

1-با توجه به برگزاری ختم قرآن کریم، مقرّر گردید آقایان : محمد حسین دنیادیده، اصغر علیاری و حسین پورعلی در تدارک یک نشست قرآنی باشند.

2-تا زمان برگزاری انتخابات مقرّر گردید جلسات شورا بعد از ساعات اداری با عنوان " انتخاب آگاهانه " برگزار گردد. در اینخصوص اوّلین جلسه روز چهارشنبه مورخ 23/11/98 از ساعت 20 الی 23 در پردیس شهر برگزار خواهد گردید.

3-مقرّر گردید از بسیج اساتید و بسیج دانشجویان طی هفته آتی جهت شرکت در جلسه دعوت بعمل آید. مسئولیت هماهنگی این جلسه بعهده آقای بهنام حبیب زاده خواهد بود.

4-مقرّر گردید جلسات حلقه­های صالحین با دعوت از عموم همکاران دانشگاهی در دانشکده­های: کشاورزی و منابع طبیعی با مسئولیت آقای مهندس علیرضا خیرخواه، دانشکده علوم با مسئولیت آقای دکتر یونس شعاعی، فنی و مهندسی با مسئولیت آقای حسین پورعلی، دانشکده ادبیات با مسئولیت آقای دکتر رضا فکرت، دانشکده دامپزشکی با مسئولیت آقای دکتر علی کریمی طی 26 تا 30 بهمن برگزار گردد.

5-تشکیل جلسه با نامزدهای منتخب در دانشگاه مورد بحث قرار گرفت، اما تصمیمی برای برگزاری اتخاذ نگردید.

6-مقرّر گردید شاخص­های نماینده انقلابی در درگاه بسیج کارکنان در سایت دانشگاه بارگزاری و نسبت به تشکیل گروه در فضای مجازی جهت پاسخگویی به سئوالات و شبهات توسط آقایان مهندس حسن­بگلو و دکتر شعاعی اقدام گردد.

جلسه با ذکر صلوات جهت شادی ارواح طیبه شهداء و روح پرفتوح بنیان­گذار جمهوری اسلامی ایران به پایان رسید.