اطلاعيه

ضمن تشکر و قدردانی از کلیه همکاران گرامی جهت رعایت موارد بهداشتی و رعایت اطلاعیه­ های صادره درخصوص ویروس کرونا، با توجه به درپیش بودن تعطیلات عید نوروز خواهشمند است در آخرین روز کاری و هنگام خروج از دانشگاه نسبت به موارد زیر اطمینان حاصل فرمایید:

1-خاموش نمودن چراغ­ها و کلیه دستگاههای برقی از جمله کامپیوتر، پرینتر، فتوکپی، اسکنر، یخچال، سیستم خنک کننده و...

2-قطع برق از فیوز و آب در آزمایشگاهها و کارگاهها.

3-بسته بودن پنجره­ها و درب­ها.

4- نوشتن تلفن همراه کارشناس و یا مسئول محترم آزمایشگاه بر روی درب آزمایشگاه جهت تلفن در مواقع ضروری و حوادث پیش بینی نشده.

5-لطفاً در صورت بروز هرگونه مشکل در ایام تعطیلات نوروزی در دانشگاه با داخلی 2222 و یا 31942322 تماس حاصل فرمایید.

ضمن رعايت کليه نکات ايمنی تعطيلات خوبی را برای شما و خانواده محترمتان آرزومنديم.

مديريت حراست دانشگاه

image: