بیانیه بسیج کارکنان پایگاه شهید یعقوبی دانشگاه ارومیه به مناسبت پیروزی مقاومت اسلامی فلسطین

بیانیه بسیج کارکنان پایگاه شهید یعقوبی دانشگاه ارومیه

به مناسبت پیروزی مقاومت اسلامی فلسطین

بسیج کارکنان دانشگاه ارومیه با تبریک پیروزی بزرگ مقاومت اسلامی فلسطین در برابر جنایات و جنگ افروزی اخیر رژیم غاصب صهیونیستی، آن را نشانه­ای از تحقق وعده­های الهی در جهاد و مقاومت در برابر دژخیمان می­داند و دست شکرگزاری بر آستان خداوند جبار بلند می­کند.

التماس برقراری آتش بس از جانب صهیونیست­ها حکایت آشکاری است از این واقعیت بزرگ که دوران «بزن و دررو» دیگر خاتمه یافته است چرا که سنگ و چوب جای خود را به موشک و اراده پولادین مردم غیور فلسطین داده است. موشک­هایی که ابابیل وار بر سر آنان فرود آمدند و هزیمت آنان را دوباره تکرار کردند. این پیروزی در بطن خود چندین پیغام مهم را دارد. پیام آن بر صهیونیست­ها این است که دیگر زمان ظلم به پایان رسیده و گنبد آهنین­شان به مصداق آیه 41 سوره عنکبوت که می فرماید: «مَثَلُ الَّذِینَ اتَّخَذُوا مِنْ دُونِ اللَّهِ أَوْلِیاءَ کَمَثَلِ الْعَنْکَبُوتِ اتَّخَذَتْ بَیْتاً وَ إِنَّ أَوْهَنَ الْبُیُوتِ لَبَیْتُ الْعَنْکَبُوتِ لَوْ کانُوا یَعْلَمُونَ»، از تار عنکبوت نیز ضعیف­تر است. پیغام آن به حامیان صهیونیست نیز این که سکوت و شراکت درجنایات آنان، نمی­تواند دیگر سدّ راه اراده پولادین رزمندگان و مردم فلسطین باشد و معادلات آنان به هم خورده و قدرت پوشالی جرثومه تجاوز و کودکشی نیز نقش بر آب شده است. بنابراین چاره­ای جز خشوع و به رسمیت شناختن حقوق حقه مردم فلسطین را ندارند و پیغامی نیز بر انسان های آزاده دارد که نتیجه جبهه مقاومت جز پیروزی نمی­تواند باشد.

بسیج کارکنان دانشگاه ارومیه این دستاورد بزرگ را که در آستانه فتح خرمشهر رقم خورد است به فال نیک می گیرد و ضمن تبریک مجدد آن به محضر مقام عظمای ولایت، شهدای اسلام و آحاد مردم آزاد اندیش جهان، آرزوی تحقق فتح الفتوح پاره تن اسلام را از درگاه احدیت خواستار است.