هفتمین جلسه ستاد انتخاباتی شورای بسیج کارکنان دانشگاه ارومیه روز دوشنبه 10 خرداد با حضور حجةالاسلام و المسلمین جناب اقای دکتر موسوی معاونت محترم فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم در دانشگاه ارومیه تشکیل و پیرامون علل اظهار شده توسط برخی از هموطنان در خصوص عدم حضور در انتخابات برگزار و بررسی گردید.

طبق جمع آوری انجام شده، هشت شبهه و علت قابل بررسی بود. ابتدا استاد مدعو نسبت به تفکیک شبهات و علل به دو دسته عقلی و روانی پرداختند. بر این اساس به علل عقلانی می بایست پاسخ مناسب با دلیل و منطق و به علل و شبهات روانی پاسخ مناسب بر اساس احساس و همدردی تهیه گردد. در اینصورت امکان ارائه دلایل منطقی نیز ممکن خواهد شد.

یکی از شبهات بیان شده، مهندسی شدن انتخابات توسط شورای نگهبان است. پاسخ این شبهه در چهار بخش زیر بررسی گردید.

١_ آنچه تاریخ انتخابات طی چهل سال گذشته نشان میدهد غیر از این است.

٢_ اگر انتخابات مهندسی شده، مهندسی افکار توسط رسانه های خارج از کشور بوده است.

٣_ ساختار شورا اجازه مهندسی را نمیدهد.

۴_ به فرض صحت شبهه اظهار شده، چرا نتیجه همواره به کام اصلاح طلبان بوده؟

در ادامه چنین اظهار گردید:

اگر افکار عمومی جامعه توانایی شناسایی تفکر حاکم بر حیطه های موفق جامعه را داشته و بر حیطه های ناموفق حاکم کند، انتظار بهبود وضعیت در تمامی عرصه ها را میتوان داشت.

در اثناء جلسه مطالبی پیرامون، تیم کاری دولت های موفق، عدم بیان نظارت استصوابی در انتخابات 1400، دوگانه سازی و ترفندهای برخی جریان های سیاسی در انتخابات 1400 بیان گردید.

جلسه مقارن با اذان مغرب با ذکر صلوات بر محمد و آل محمد به پایان رسید.