هشتمین جلسه ستاد انتخاباتی بسیج کارکنان دانشگاه ارومیه  «پایگاه شهید یعقوبی» روز چهارشنبه دوازدهم خرداد در آستانه سالروز ارتحال بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران امام خمینی (ره) تشکیل و ضمن بحث و بررسی پیرامون انتخابات 1400 تصمیمات زیر اتخاذ گردید.

موضوع جلسه :  تحلیل آخرین وضعیت انتخابات و بررسی برنامه‌های ستاد انتخابات بسیج کارکنان برای ایام پیش رو

ابتدا هر یک از اعضاء نظرات و تحلیل خود را پیرامون آخرین اخبار موجود از فعالیت های اشخاص و گروه‌های مختلف، مرتبط با انتخابات پیش رو بیان نمودند. سپس با بحث و بررسی مطالب طرح شده، تصمیمات زیر اتخاذ گردید.

١- با توجه به پیش نویس تهیه شده توسط آقای مهندس خیرخواه، مقرر گردید جهت شرکت در پویش «انتظار از رئیس جمهور» جناب آقای دکتر شعاعی متن پیشنهادی را تا جلسه آتی آماده فرمایند.

٢- مقرر گردید برنامه‌های ارائه شده توسط هر هفت نامزد ریاست جمهوری طی هفته آتی در حد امکان ارزیابی گردد. هماهنگی این بخش در گروه «سرنوشت ساز» توسط آقای دکتر شعاعی صورت خواهد گرفت.

3- چالش حضور در انتخابات با تهیه کلیپ های 30 ثانیه ای توسط آقای مهندس جهانبخش پیشنهاد و مقرر گردید با هماهنگی ایشان اقداماتی در این خصوص صورت پذیرد.

4- مقرر گردید مکاتبه لازم با روابط عمومی دانشگاه جهت همکاری در تهیه و پخش فیلم کوتاه از مسئولین و همکاران با موضوع  «حضور حداکثری» صورت پذیرد.

5- با توجه به دعوت به عمل آمده و حضور جناب آقای مهندس مختاپور از دانشگاه صنعتی ارومیه در جلسه امروز، مقرر گردید زمینه های همکاری بین دو دانشگاه بررسی و افزایش یابد.

جلسه آتی ستاد انتخاباتی بسیج کارکنان روز شنبه پانزده خرداد در سالروز قیام خونین ملت ایران با حضور جناب آقای دکتر جعفر رضازاده تشکیل خواهد گردید .

موضوع : مدل شکل گیری حضور مردمی در انتخابات

بدینوسیله از علاقمندان و صاحب نظران جهت مشارکت و حضور در جلسات دعوت بعمل میآید.

زمان : روزهای زوج (شنبه، دوشنبه، چهارشنبه) ساعت 7 الی 9 عصر

مکان: پردیس شهر، ساختمان B، طبقه دوم، دفتر بسبج کارکنان