بیانیه بسیج کارکنان دانشگاه ارومیه - پایگاه شهید یعقوبی

به مناسبت حضور مردم در انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری

28 خرداد 1400

ملت میدان و غیرت ملت آزاده ایران!

خدا را شاکریم که وفاداری عاقلانه به ملت ایران عطا فرموده است که به هنگام تکلیف جامه جهاد بپوشد   چه جهاد نظامی یا اقتصادی و یا اجتماعی!

اکنون که با مشارکت فراتر از ۵۰ درصد انتخابات ۱۴۰۰ انجام گرفت می­توان به ملتی افتخار کرد که نه با سیلی بلکه با خون شهیدانش صورت خود را سرخ نگه می­دارد اما آب در آسیاب دشمن نمی­ریزد.

ما همه در این انتخاب، زخمهایمان را با امید به تحوّل التیام دادیم و استخوانی در گلو پای صندوق رأی آمدیم که حرکت ما را خداوند برکتی دهد و نصر خود را برای کسانی که او را یاری می­کنند نازل نماید.

بسیج کارکنان دانشگاه ارومیه (پایگاه شهید یعقوبی) با رصد فضای جامعه و تحلیل روند سیاسی کشور؛ وظیفه تعیین شده از طرف زعیم عالیقدر خود را سرلوحه برنامه­ هایش قرار داده و انتخاب رئیس جمهور را نقطه آغازی می­داند که بعد از آن انتظار دارد حرکت پرخروش مردم، توسط نهاد دولت منتخب تداوم یابد. در این بین انتظار می­رود موارد زیر مورد توجه قرار گیرد:

۱) معرفی تیم دولت توانمند، همسنگ با مسائل مبتلا به کشور که دانش، شجاعت و مدیریت لازم را برای حل خلاقانه متناسب با امکانات موجود داشته باشند.

۲) داشتن گوش شنوا تا آخرین روز کاری دولت برای فهم دقیق انتظارات مردم و تصمیم­گیری بر اساس نیازها و اولویت­ها.

۳) اجرای سریع قوانین راکدی که اجرای آنها در کوتاه مدّت می­تواند فشار مردم را بکاهد و تحول بزرگ را نوید دهد.

۴­) ادای دین به ملت در خصوص انتخاب اصلح از طریق بکارگیری صالح­ترین نیروها، ولو آنکه در احزاب و گرایش­های دیگری باشند.

ما وظیفه خود می­دانیم تا آخرین روز دولت، حمایت خود را ادامه دهیم تا انجام شعارها فقط به عهده یک نفر یا گروه نباشد که معتقدیم همه­ی ما مسئولیم.

و من الله توفیق