قابل توجه اعضاءمحترم هیأت علمی و دانشجویان مقطع دکتری تخصصی

به اطلاع این عزیزان  میرساند جهت دسترسی به منابع اطلاعاتی مشروح زیر از طریق اینترنت (خارج از دانشگاه) با استفاده از دستورالعمل و راهنمای استفاده از سرویس SSL VPN دانشگاه ارومیه در لینک زیر میتوانید با اتصال به شبکه داخلی دانشگاه ارومیه، به منابع علمی دسترسی پیدا کنید. لازم به ذکر است که آدرس vpn2.urmia.ac.ir غیر فعال گریده و اتصال به شبکه داخلی فقط از طریق راهنمای زیر امکان پذیر خواهد بود. چنانکه مشکلی در این رابطه داشته باشید میتوانید با شماره تلفن داخلی 2714 (فناوری اطلاعات)  تماس حاصل نمایید.

راهنمای نصب و استفاده از SSL VPN

جستجوی جامع منابع اطلاعاتی لاتین

• قبل از استفاده از سامانه حتما اقدام به حذف کوکی های مرورگر نمایید. لینک راهنما حذف کوکی
  • سامانه در حال به روزرسانی است و ممکن است با اختلال همراه باشد. قبلاً از شکیبایی شما سپاسگزاریم
  • پس از دانلود نتیجه در نسخه html می بایست با انواع مرورگرها مانند فایرفاکس یا کروم، فایل دانلودشده را باز نمایید.
  • پس از ارسال داکیومنت چنانچه وضعیت در حالت Processing و یا Pending بود و تغییر نکرد می بایست بر روی لینک My Documents در منوی سمت چپ کلیک نمایید یا صفحه را رفرش نمایید تا وضعیت تغییر کند.
  • ترجیحاً از مرورگر گوگل کروم استفاده نمایید و چنانچه با اشکالی مواجه هستید از طریق ایمیل gigalib.tech@gmail.com مکاتبه نمایید.

راهنمای مراحل دسترسی و اتصال به iThenticate , Grammarly

بررسی سرقت ادبی مقالات - Plagiarism